=

Als fotograaf streef ik naar het vastleggen van de ware identiteit van mijn onderwerp. Daarbij de schoonheid te ontdekken in eventuele imperfecties of oneffenheden.

Vanwege de hartverwarmende aansporing van Roeltje van de Sande Bakhuyzen ben ik begonnen met fotograferen. Ik begon met het fotograferen van alle onaantrekkelijke hoeken en gaten van Arnhem, waar ik woon. Ik vond het spannend om de schoonheid in de lelijkheid te vinden.

Mensen begonnen mij en mijn camera op te merken en een kennis nodigde me uit om hun evenement te fotograferen. Vanaf die eerste opdracht ontstond er een soort sneeuwbal effect, waarin ik me graag liet meevoeren. Ik heb me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in maart 2016. Nu ben ik te vinden op evenementen, festivals, in mijn studio, en waar de gelegenheid me brengt.

De manier waarop ik begon met het fotograferen heeft invloed op mijn portretfotografie, ik geniet enorm van het ontdekken van quirks en potentiële gekkigheid van mensen. Wat ik erg belangrijk vind, is om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voel, of zelfs thuis voelt voor mijn camera en in mijn studio.

“It is more important to click with people than to click the shutter.” – Alfred Eisenstaedt